Phone
Маєте
запитання?

(044) 227-18-33

ТОВ «ЛАБІКС», на правах ексклюзивного представника компанії Horiba ABX, Франція, представляє Вашій увазі нову розробку корпорації - гематологічний аналізатор Pentra MS 60, остання за часом модифікація серії аналізаторів Pentra 60, Pentra 60 C+, Pentra ES 60.

Під елегантністю і компактним дизайном Pentra MS 60 ховається відмінна особливість серед лінійки гематологічних аналізаторів - зменшення обсягу необхідної для аналізу цільної крові пацієнта. Тепер для проведення загального аналізу по 26 параметрах, включаючи повну диференціацію лейкоцитів, достатньо 28,5 мкл цільної крові без предразведенія. А для аналізу без диференціації лейкоцитів - тільки 18 мкл. Відповідно, із зменшенням об'єму проби, скорочується витрата реагентів.

Простота в обігу, зручне меню і невеликі габарити роблять аналізатор незамінним інструментом для досліджень крові, як у великих медичних центрах, так і в невеликих клініках.

Компанія «ЛАБІКС» - досвідчений постачальник медичного лабораторного обладнання, що заслужив повагу і довіру клієнтів, надасть Вам інформацію про новітні досягнення в галузі дослідження крові, які допоможуть досягти найвищої якості досліджень за дуже розумними цінами.

  • Опубліковано : Labix
  • 09.10.2013
  • Категорія: Новини
  • Коментарі: 0